Ivánska cesta 30/D a Mlynské Nivy 5/A
Bratislava
Turistický región
Západné Slovensko, Bratislava a okolie, Južné Slovensko, Malé Karpaty, Bratislavský kraj
Našli ste chybu alebo nám chcete odporučiť novú atrakciu

JUMP FUN - viac ako 100 atrakcií pre všetky vekové kategórie

Poloha
Západné Slovensko, Bratislavský kraj, Bratislava II, Bratislava - Ružinov
Obľúbené

JUMP FUN sú dve športovo-zábavné centrá v Bratislave, v ktorých nájdete trampolíny, detské interiérové ihriská, laser tag arénu, game zónu aj baby zónu pre najmenších. 

JUMP FUN Pri letisku ponúka komplexnú zábavu pre najširšiu vekovú skupinu nielen pre deti a tínedžerov, ale aj pre dospelých, a taktiež možnosť oslavy detí a tínedžerov. V ponuke sú 3 priestory: KidsHouse, Jump Arena a Laser Zone, do ktorých je možné si lístok kúpiť samostatne, alebo sa rozhodnúť pre spoločný lístok JUMP FUN do všetkých 3 priestorov. Okrem toho sa tu nachádza aj štvrtá zóna a to Game Zone. Oslavy sa tu realizujú až v 5 samostatných párty priestoroch a to s komfortným sedením pre rodičov a 16 špeciálnymi scenármi.

JUMP FUN Nivy je nové kombinované centrum, ktoré prepája trampolínové športové centrum a detské zábavné centrum. V ponuke sú rôzne atrakcie trampolínových parkov, detských centier, indoorových ihrísk aj parkourových atrakcií.Jednoducho dokonalé miesto pre jump a fun. Nachádzajú sa tu najtrendovejšie a najobľúbenejšie atrakcie od dodávateľov z Európy. A tak si je možné užiť super zábavu na novom gumovom twisteri, interactive jumpe, parkour prekážkach, walking wall, high performance trampolínach, 17 m dlhých šmykľavkách a na preliezkach. Okrem toho sa je možné sánkovať na umelej tráve, užiť si kanónovú strielačku, tobogány a hracie stroje. Zabaví sa tu skutočne každá veková skupina, od detí cez tínedžerov, až po dospelých.

V športovo-zábavných centrách je možné organizovať aj oslavy pre deti a tínedžerov, na ktorých nechýba originálny program, prekvapenia, nezabudnuteľné momenty, nové zážitky a skvelé jedlo. Centrá sú aj skvelým miestom pre teambuildingy, kde sa je možné spolu výborne odreagovať, odbúrať negatívnu energiu a hlavne zažiť nezabudnuteľnú zábavu a tajomné dobrodružstvo, ktoré štandardne počas pracovného dňa vo firmách nie je. Samozrejmosťou je nielen voľná zábava ale aj výnimočná gastronómia. V JUMP FUN Pri letisku ponúkajú aj letné tábory plné letného dobrodružstva, zábavy, športu, nových zážitkov a kamarátov. Sú vhodné pre deti 6 - 14 rokov. Pre školy je zasa v ponuke športová zábava počas telesnej výchovy, výletov alebo počas družiny a dokonca aj zábava pre tých žiakov a študentov, ktorí športy neobľubujú. 

JUMP FUN Pri letisku a JUMP FUN Nivy centrá sú otvorené celoročne. Parkovanie v priestoroch nákupného centra Nivy 3 hodiny zadarmo, s aplikáciou Nivy v mobile + 1 hod., čiže 4 hodiny bezplatného parkovania. Laser Zone KidsHouse a Jump Arena v priestoroch budovy Aircraft Sporthouse na 2. poschodí. V rámci nášho objektu vám ponúkame široké možnosti 4 hodinového bezplatného parkovania.

Pre viac info o Jump Fun centre, otváracích hodinách a cenníku pozri TU.


Najčastejšie otázky o atrakcii JUMP FUN - viac ako 100 atrakcií pre všetky vekové kategórie

Uvedené vzdialenosti sú merané vzdušnou čiarou, skutočná dĺžka cesty môže byť iná.
Ktoré atrakcie sa nachádzajú v blízkosti?
1
3